Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον χώρο σας, πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής μας εταιρείας που θα σας παραδώσει τα προϊόντα που επιλέξατε, δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στην πληρωμή με αντικαταβολή. Παραγγελίες εκτός Αττικής δεν δύναται η επιλογή της αντικαταβολής όταν τα προϊόντα είναι ογκώδη και πρέπει να παραδοθούν με μεταφορική εταιρία.

  • Με την πιστωτική, χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας.

Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής γίνεται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments.

  • Με την κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα Πειραιώς :      ΙΒΑΝ  GR28 0172 0460 0050 4608 5874 487

Λογαριασμός :   5046-085874-487

Δικαιούχος :   Καραχάλιος Νικόλαος

Στην συνέχεια παρακαλούμε επικοινωνήστε για επιβεβαίωση κατάθεσης μέσω email ή τηλεφώνου.

  • Με μετρητά σε περίπτωση παραλαβής από την έδρα μας.

Είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή on-line παραγγελία ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο χώρο μας και επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας παραλαβής.

Σταθερή πολιτική της εταιρίας μας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές της, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως ηλεκτρονικό κατάστημα (δεν διατίθεται εκθεσιακός χώρος) διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.